''Arti-Interieur,,

AH Griekspoor is per 1 juli 2016 verder gegaan onder de naam Arti-Interieur. Bezoek onze nieuwe website www.artiinterieur.nl of onze showroom gevestigd aan Graftermeerstraat 47/A, 2311AA HOOFDDORP.


''Jarenlang ervaring,,

A.H.Griekspoor is gespecialiseerd in het leveren en installeren van kasten op maat gemaakt, ook zijn we gespecialiseerd in het leveren en plaatsen van laminaatvloeren en lamelparket.

Met passie voor het vak en ruim 15 jaar ervaring levert A.H. Griekspoor de beste kwaliteit. De aanpak is professioneel, persoonlijk en uniek. A.H. Griekspoor onderscheidt zich door een optimale prijs / kwaliteitsverhouding.

Opgeruimd staat netjes:
Uw wensen, verhalen en karakter vormen het uitgangspunt van A.H. Griekspoor. Het volmaakte wonen komt voort uit weloverwegen, authentieke keuzes. A.H. Griekspoor helpt u de juiste keuze te maken.

Ieder mens, maar ook iedere ruimte is uniek en vraagt om een eigen aanpak.
''Advies?,,

Bent u op zoek naar passend advies voor uw interieur? Heeft u net een nieuw huis, of een nieuwe werkplek? Heeft u altijd een mooie kast of een mooie vloer gewild die in uw huis past? Dan bent u bij A.H. Griekspoor aan het goede adres. U kunt altijd contact met mij opnemen door rechtsboven 'contact' te klikken.
''Vloeren,,

A.H. Griekspoor levert laminaat, lamelparket of planken vloeren. Alle bekende merken laminaat kunnen we leveren en plaatsen. Merken als Quick step, Berry Floor, Balterio, Meister en nog meer.

De laatste drie toegevoegde vloeren:

Menu - vloeren
- Vloeren
- Laminaat
- Lamelparket

''Kasten,,

A.H. Griekspoor levert schuifdeurkasten, draaideurkasten, boekenkasten en inloopkasten. U heeft een ruime keuze in decoren als deurvulling. Deurvullingen van hout tot glas of spiegels. Werkelijk alles is mogelijk. Wij werken met de verschillende bekende merken als: Raffito, Doors2move en De Graaf. Deze zijn altijd direct leverbaar. Wij leveren de nieuwste modellen van de bekendste merken. U spreekt uw wensen met ons door en ontvangt vervolgens een scherpe offerte.

De laatste drie toegevoegde kasten: